Финансистът отвори къщата си за Черешката на тортата  На финала

...
Финансистът отвори къщата си за Черешката на тортата  На финала
Коментари Харесай

Вижте приказния дом на банкера Левон Хампарцумян

Финансистът отвори къщата си за Черешката на тортата 

На финала на седмицата Левон Хампарцумян се изяви като хазаин в Черешката на тортата. Арменецът, който е банкер и финансист умерено може да мине за началник готвач, само че под прикритие. Менюто му бе доста изтънчено, само че и разточително и прекомерно вкусно. А приготвянето му не затрудни банкера, а дори му достави наслаждение.

Естествено, домакинът посрещна гостите в личната си къща. Която съставлява голяма и красива сграда, обзаведена с доста жанр и усет в светли тонове. Но това, което притегля погледа е красивата й градина, поддържана от Хампарцумян като от корица на списание. Самият Левон се похвали, че в нея отглежда повече от 400 разнообразни растения, измежду които има доста красиви рози, които тъкмо в този миг цъфтяха, само че и пресни подправки за изисканата вечеря.

Левон сервира на звездната си компания предястие от аншоа, доматена салата, подправена с домашно песто и скариди. Предложи им сорбе от лайм и джинджър за пречистване на небцето преди главното, което бе агнешки ребърца, печени на грил с 2 гарнитури, а десертът бе плодове в композиция с шафран.

Естествено банкерът завоюва плакета за 3-ти път в предаването, а и самия началник Манчев гледа с интерес по какъв начин Левон готви и нямаше нито една забележка. Но фенове разясняват: „ Не всеки може да се похвали с подобен дворец и с такива финансови благоприятни условия, покажете с какво разполага българския народ ”, а различен му дава отговор: „ Това е кулинарно предаване, за българското всекидневие гледайте вести. ”

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР